Kerk, brug, haven, molen en gracht in Ravenstein Verkeersbord Ravenstein
 Home Ecard Links Agenda Nieuws SubPagina Prikbord Bereikbaar Info Bereikbaar
Ravenstein ligt op het middenpunt van het traject Nijmegen - Den Bosch. Het ligt ingesloten door de Maas, de A50 en het spoor. Deze 'wegen' zorgen ervoor dat Ravenstein op vele manier te bereiken is: met de boot, het openbaar vervoer en met de auto. Op de kaart is goed te zien waar Ravenstein zich op de kaart bevind.
Kaart Ravenstein

1 - 234


Met de auto
Ravenstein is door haar ligging goed bereikbaar met de auto. U kunt tot via de aangrenzende snelweg Ravenstein bereiken. Op deze manier hoeft u niet over kleine wegen te rijden, maar kunt u met 120 km op de teller uw weg voortzetten naar dit Brabantse plaatsje. Indien u met de auto naar Ravenstein wilt reizen kunt u op Routenet de snelste route van uw woonplaats naar Ravenstein laten berekenen.

Bereken route naar Ravenstein vanaf:Straat en Huisnummer:
Plaats


Met de Trein
U kunt Ravenstein ook bereiken over het spoor. Ieder uur stopt de trein 4 maal in Ravenstein om u hier af te zetten en terug naar huis te brengen. Onvermoeid zult u de trein uitstappen, waarna u uw energie in Ravenstein kwijt kunt!
Met de boot
Ravenstein heeft een haven voor iedereen die met de boot wil komen. De haven ligt aan de maas, en is 300 meter van de stadskern verwijderd. Binnen een straal van 50 meter ligt het restaurant "Het veerhuis" waar heerlijke gerechten te krijgen zijn. Meer informatie over de haven vind je bij Watersportvereniging windkracht 13Vertrek- en aankomsttijden trein
De vertrek- en aankomsttijden kunt u opvragen op de website van de Nederlandse Spoorwegen. Na het invullen van een kort formulier krijgt u een duidelijk overzicht.

Van
Datum dd-mm-jjjj
Tijd


 uur
Stadjeravenstein.nl is gemaakt door Active webdesign