Kerk, brug, haven, molen en gracht in Ravenstein Verkeersbord Ravenstein
 Home Ecard Links Agenda Nieuws SubPagina Prikbord Bereikbaar Info 
Geen website? Heeft u even geluk!

U heeft een winkel, bedrijf, een vereniging of bent zit in het bestuur van een evenement in Ravenstein... en heeft nog steeds geen website? Dan hebben wij nu een oplossing voor u!
Wij bieden u de mogelijkheid om een persoonlijke pagina op StadjeRavenstein.nl te laten maken, helemaal gratis! Om alvast een voorproefje te hebben kunt u het voorbeeld bekijken. Daarnaast zal uw website ook opgenomen worden in het links-gedeelte van stadjeravenstein.nl. Zo zet u uw onderwerp in de belangstelling, en zal uw pagina door vele mensen bezocht worden!

Als u hier wel oren naar heeft kunt u het onderstaande formulier invullen. Nadat u dit ingevuld heeft zal er binnenkort enkele foto's gemaakt worden die betrekking hebben op uw nieuwe website. Daarna kan de website de lucht in.
Ook bestaat er de mogelijkheid om een subdomein aan te vragen. U website op http://www.stadjeravenstein.nl zal dan te bereiken zijn via http://UwOpgegevenNaam.stadjeravenstein.nl, bijvoorbeeld http://RestaurantRavenstein@stadjeravenstein.nl. Helaas zijn hier wel (minimale) kosten aan verbonden.

Ga naar het formulier en vul uw gegevens in!
Stadjeravenstein.nl is gemaakt door Active webdesign